Followers

2013-09-06

Fredagsmys.

Jag hade tänkt mysa i min nya mjuka gråa filt med vita stjärnor ikväll, men när jag kom hem kom jag fram till att den är den ultimata julklappen åt Julia, så jag packade snyggt ner den och får nöja mig med min noppiga gamla filt. Ska hämta en ny åt mig själv imorgon, i modell större :)

Önskar att jag kunde säga att NU är den första arbetsveckan förbi, men jag ska jobba imorgon och på söndag också så det kan jag inte säga :) Men det går riktigt bra att vara i jobb, skönt att få rutin på vardagen igen - både mat, tränings och sömnmässigt.

Idag körde jag veckans sista gym-pass, och var också på ett combatpass för ett sånt bara måste man få en gång i veckan. Så nu får jag ta det lugnt imorgon och på söndag.
Tänkte bjuda på lite omotiverade bilder som man så lätt hittar i sin kamera. Dessa är dock från min telefon.

Måste väl förklara bilderna lite. När man rest runt i världen ganska mycket har man ju sett en hel del toaletter. De värsta jag varit med om hittils är nog i Indien (där det mera såg ut som om någon blivit mördad och blodet blivit kastat uppefter väggarna, och en liten grop grävd i marken där du uträttar dina behov) och i Thailand där jag första gången i mitt vuxna liv kissade utefter mina ben eftersom det var en sån omöjlig position att kissa i ( ska man erkänna sånt offentligt? :D)
Så när vi var i Irland började vi av någon anledning poängsätta toaletter och fota dem, så här ska ni få se de som fått bäst poäng :)

Denna toalett fanns på en bar i Galway. Jag minns inte vad stället hette, men vi kallade det Clint Eastwood. Toppenwc, bra tryck i kranarna, rent, fräscht. En tiopoängare :)

Fortfarande på "Clint Easrwood"
Denna toalett hittade jag på inget annat ställe än på St1 i Perho! Toaletten var liten och trång, men som den var pyntad fick den också 10 poäng :)

Karawc:n var lika fint inredd, med svart och rosa i mera manlig stil med bilar och grejer. Jag har ju förstås inga bildbevis, eftersom jag inte anser att jag kan gå in på männens toalett och fotografera
I en sån toalett känner man sig som en Marilyn :) (skulle dock aldrig pynta min toalett här hemma på samma vis )
Här har karlarna på Irlandsresan försökt poängsätta, och tydligen fick denna bara en femma pga den bruna färgen :D
Och så lite bilder på mig och han som alltid ställer upp på mina knäppa idéer...Snygg, jag vet...men vi är trötta...i tåget påväg till Rathdrum.

...han som är mitt allt...

...min klippa i stormen, min trygga famn när jag är rädd...

...och han som ibland helt enkelt GÅR MIG PÅ NERVERNA!!!! :) Min älskling.
Omotiverat, jag vet. Men sån är jag. Omotiverad, knäpp. Mig själv. De flesta gillar mig trots allt. (tror jag)
HA EN SKÖN HELG!
 
/ Nina

2 kommentarer:

  1. ÄLSKAR din blogg å utläggninga din! <3
    Häls åt L att ha e så gullu tå ha grimaserar ;)
    Puss!

    SvaraRadera
  2. Ni e som gjorda för varann ;) Kram till er båda♥/Monica

    SvaraRadera