Followers

2010-07-21

Aaah!

Jakobsdagar i stan. Kaos. Panik. Trängsel. Nervsläpp. Alla tvillar i vägen på mig. Att man ska vara i jobb just denna vecka. Suck.
Antagligen ska jag ut en sväng på lördag ändå, trots mina negativa tankar om spektaklet. Men det sker ju bara en gång om året.
Har inte hunnit skriva så mycket om veckan som gått, vet inte när jag skrivit förresten, om man inte räknar med mina skoinlägg från Nelly. :) Varför röstar ingen på mina skor? Hallå!! What's wrong with you people?!

Anyway, för att göra en lång historia kort så hade ju Johanna födelsedag förra veckan , så henne firade jag genom att dumpa oss båda i Karleby city och äta god mat på Pedrinas. Mmm. Vi har byggt vidare på garaget, och jag jobbar ännu i 2 dagar och så börjar min efterlängtade semester!<3 Jag ska inte göra någonting alls. Bara lata mig och äta gott.

Jyväskylä-resan i helgen visade sig att vara toppen. En härlig stad, härligt väder och det bara rykte om mitt bankkort. Man lever bara en gång, så jag passar alltid på när det gäller shopping. Fyndade faktiskt 2 par jeans för 10€ styck, ordinarie pris 50€ styck så där kan man ju säga att jag gjorde ett kap. Annars brukar jag vara dålig att hitta på rea, jag tittar alltid av nån anledning på det nya som kommit in och ligger steget före så att säga. Så jag kom hem med en massa höstkläder. Och nya träningsskor fick jag också, som jag invigde idag.

Nu ska jag börja rita el-ritningarna för huset. Gubben är och spelar fotboll, så jag har huset för mig själv ännu en stund. Försökte ringa runt lite ifall nån skulle kommit ut på en kall, men ingen nappade på :(

Ha det bra!

1 kommentar:

  1. jag ha no rösta på skoa din gums!! :) Du e strong som menar trotsa kaoset på lördag! Ja ska tänk på de tå ja siter i soffo me na gooow å skådar na bra film å bara njuter åv lugnet ;)

    SvaraRadera