Followers

2011-05-11

Flashbacks

Ibland när jag känner mig nere, eller stressad, eller allmänt uppretad brukar jag bläddra tillbaka i gamla foton och minnas tillbaka. Det är väldigt kul och avkopplande. Idag är en sån dag, allt gick fel redan från morgonen eftersom jag försov mig och därifrån har allt bara gått neråt. Mensvärk, snusbrist, ingen ork, inga nerver...ja, ni vet hur det är när man har en dålig dag. Men nu är det över, tack vare min fototerapi :)

Fast det är kul att kolla igenom gamla foton, är det också lite sorgligt för oftast får man bara fram bra minnen och det nästan skär i hjärtat på en när man ser hur liten Julia är på fotona och jämför med vilken stor flicka hon är idag.

Då kunde man leka och läsa sagor och kramas och hon somnade mer än gärna alltid i famnen på en, och kom snörvlande och ville ha tröst när hon var ledsen. När man tänker på den tiden börjar man riktigt sakna den, och av egen erfarenhet vet man att det aldrig mer kommer att bli så igen för hon blir bara äldre för varje dag och är redan nu tonåring! Nu sover hon med dörren stängd, skäms över att synas med en på stan, smäller i dörren när hon är ledsen osv osv. Ni vet ju hur det är att vara i den åldern :) Oj oj, vad tiden går.
Jag måste bara säga, att jag skulle aldrig ångra en sekund av mitt liv. Jag ångrar inte ett endaste val jag gjort. Jag är lycklig, jag tycker jag har fått erfara mycket, jag har goda vänner, jag har en familj jag älskar och jag har min egen lilla familj som jag får komma hem till varje dag.
Jag tvekade aldrig när jag och Lari började vara tillsammans fastän han hade en dotter, och jag skulle aldrig byta bort det jag har fast det inte alltid är lätt..Nu när jag närmar mig mina 30 får jag nästan dagligen höra om vi inte har planer på att skaffa barn snart osv osv...Visst kommer vi kanske att få barn någon dag, men även om så aldrig skulle hända, så har jag redan en familj. Vår lilla familj. I en konstigare, ovanligare version. Men det funkar för oss. Nåja, det om det. Varsågoda att skratta ni också åt mina flashbacks!


Haha! Börjar med denhär. Här är vi 3 veckor i Maleme 2006 (jag, Lari & Julia). Jag har lånat Julias simglasögon för att inte gråta när jag hackar lök. Snygg som få.


Här avnjuter vi en alkoholfri drink. Julia tyckte det var så roligt att få fina drinkar.


Far och dotterJag & Julia <3Jag & Julia <3


Här är vi på någon utfärd. Julia orkade inte gå så Lari bar henne hela vägen upp! Gissa om han var slut efteråt.


<3 Chandler Bing lookalike. :)En sommardag vid sandåsen. Julia och Laris systers dotter Nora.


Denhär är från den tiden då Lari ännu bodde på genvägen. Oj, vad vi hittade på mycket bus och skoj där jag och Julia.


Denhär är från mitt rum i Kållby. Kära som få. Kan än idag sakna mitt gamla rum ibland, mitt eget get away. Snyft.


Här har jag fått mina nya brills...


..och det råkade ju sig så passligt att Julia också hamnade att skaffa glasögon samtidigt.


Här fyller jag 23, och min älskling hade ordnat en surprise åt mig när jag kom hem från kvällsskifte (övertid då ännutill) med alla mina favoriter ( örtbatong, popcorn, ostbågar, muminlimsa, julöl och en tårta som han bakat alldeles själv! :)


Här är jag och min bästis Johanna, småfulla och snygga som bara den :p


Här är jag, Lari & Julia i Faliraki och jag lyckades få en väldigt snygg solbränna


The happy couple <3 Lika kära då som nu.


Denhär resan lärde Julia sig att simma, och sprattlade på från tidig morgon till sen kväll


Här har jag blivit närvårdare, och slapp äntligen 5 års slit på köttfabriken.


Kunde ju förstås inte bestämma mig vilken klänning jag skulle ha så jag tog 2 tackfoton. Lari lekte proffsfotograf.

I could go on and on, men jag vill inte försova mig igen imorgon så jag måste fortsätta en annan dag. Ha det så bra, Godnatt!

/Ninni

2 kommentarer:

  1. naaaw, va myki fin bildre!! Miss u hun <3

    SvaraRadera
  2. Wow..väldigt fint skrivet och med eftertanke..me like!! Fina foton också dessutom. Ha det gott <3 /

    SvaraRadera