Followers

2011-06-27

sista veckan...

...sen tillbaka till jobbet. Jag känner mig inte alls utvilad efter semestern, men jag blir mig själv igen sen när jag kommer till jobbet. Då kör man på i samma rutiner, äter på normala tider och sover de 8 h man ska.

Just nu känner jag inte alls att jag mår bra. Min mage är upp och ner, mina händer och fötter domnar emellanåt, jag vakar länge och sover länge. Min rygg är helt ur bruk och ibland när jag tänker på allt jag ska göra så trycker det till i bröstet på mig. Med andra ord borde jag nu bara ta det lugnt och vila, men det går inte eftersom vi ska vara inne i nya huset sista juli. Så en månad stress till, sen är det förbi.
Fast idag ska jag inte göra NÅGONTING! Endast packa ur min kappsäck.

Vår München resa blev riktigt lyckad måste jag säga. En härlig stad. Roligt hade vi. Och vad har man då lärt sig?

1. Jo, för det första: Knödel är inte så gott som tyskarna påstår. USCH!
2. Man behöver inte prata med perversa typer om man inte vill
3. Det är inget farligt med att spela biljard i en lokal som ägs av maffian

Det är väl de tre viktigaste gyllene reglerna :)

Nu måste jag snart bestämma mig om jag ska börja studera eller inte. Senast 16.7 skulle papprena vara inlämnade. Jag vill verkligen börja, och jag borde göra det NU om jag ska. Jag kan riktigt se mig själv i skolbänken igen.
Men å andra sidan vill jag bara slå mig till ro i mitt nya hem och börja leva som en vanlig familj.
Fast om jag nu tackar nej vat jag att jag skulle ångra mig resten av mitt liv, så det är väl lika bra att börja. Och det här skulle antagligen vara sista gången jag skulle studera - EVER!
Men ändå funderar jag på hur det känns att gå ner i arbetstid, fast jag redan ringt runt och kollat att jag får hoppa in nån annanstans på helgerna om jag vill. Mycket att fundera på, ingen att fundera med. hmm.

3 kommentarer:

  1. va ska du börja studera om jag får vara lite nyfiken:) Anna

    SvaraRadera
  2. du börjar på, och om det inte känns rätt så tar du studieuppehåll! :)

    SvaraRadera
  3. Ja haldä me Malin, du kan ju allti slut om int du ork eller vill fortsäti :) Men ja tycker no du ska byri, tå du slapp in nu å allt. Dessutom så e du ju en naturbegåvning så du tar ju allt på tallang såde som vi gjor tå vi studera te närvårdare ;) Miss U! Puss

    SvaraRadera