Followers

2010-06-07

I'm so excited..

Var en sväng till tomten idag. Jisses vad där har hänt på 8 timmar. Allt var nedrivet, både hus och fähus. Härligt härligt. Fast om man tyckte att det såg ut som en soptipp där förut, så borde man se det nu. Jag har aldrig sett så mycket skräp. Harmt att jag glömde kameran hemma, imorgon är väl allt redan bortfraktat.
Men det är så kul när det äntligen börjat ske saker och ting. Känns som om tiden stått stilla där hela vintern, men nu går allt av med sådan fart att man knappt hinner med. En stor hög med olika rör fraktades också dit idag, de ska vi nu börja dra på vår lediga dag på onsdag.

Kom nyss från en härlig avkopplande kvällspromenad som jag gjorde med kära lillasyster T och hennes hund Homer. Man måste passa på att njuta av dessa små stunder så länge man ännu hinner. T.ex imorgon vet jag att vi inte behövs på tomten, så då kör jag raka vägen till gymet och kommer inte därifrån förrän de slänger ut mig:)

Nu blir det att peta in en prilla och njuta av resten av kvällen.

1 kommentar:

  1. va kul tå he byri ske på allvar tä nu! sist ja var te kållby körd ja föbi tomtn å skåda å tykt ju no tå rej att ni had fååt gjort massor, men ja måst no koma snart igen fö nu hare säkert ändra skiiiitmyki :)

    SvaraRadera