Followers

2010-06-09

Min lediga dag...


har varit full av arbete. Steg upp kl 8 och körde direkt till tomten. Där var arbetet redan i full gång, containrar med skrot fraktades bort och nu är hela fähuset borta. Märkligt hur mycket en grävmaskin kan göra egentligen.


Sen klockan 12 kom de från lantmäteriverket för att mäta ut tomtgränserna. Dit for 2 timmar. Jag höll på att frysa ihjäl och bli uppäten av myggor, för att sen få en stor räkning för det hela. Men nu är åtminstone våra 3500 kvadratmetrar märkta. Allt går framåt, sakta men säkert.


Sen när jag kom hem fick jag bara börja kleta på smink och prova outfit efter outfit inför kvällens Pavis-besök. Vi brukar en gång/år äta på Pavis från jobbet, sådär inför sommaren. Alltid lika mysigt och god mat fick vi. Mmmm. Och jag fick än en gång använda mina högklackade skor. Kul att se världen från ett högre perspektiv.

På tal om skor, jag är i behov av shoppiiiiiing!! Jag kanske inte behöver nya kläder precis, men jag är i stort behov av känslan att springa från affär till affär med kassar i händerna och en allt lättare plånbok


Nu ska jag krypa under täcket och kolla lite king of queens. En av de bästa serierna någonsin. Vet inte varför den är så bra, men på nåt vis påminner Doug och Carrie så mycket om mig och L. Och Arthur (Jerry Stiller) är ju bara för bra.

Doug&CarrieDoug&CarrieDoug&CarrieDoug&CarrieDoug&CarrieDoug&Carrie. (<- Det där förstår bara ett äkta King of Queens-fan)


Avslutar dagens blogg med en bild av mig och min kollega, mätta och belåtna på Pavis. Är inte i snyggaste laget precis men jag skyller på att min snus håller på att falla ur käften på mig.

Godnatt.

1 kommentar: