Followers

2010-09-26

Uppdatering

Hade tänkt uppdatera mig lite från bygget men kom fram till att jag kanske borde uppdatera bilderna i kameran först. Så bilderna här är inte i nyaste laget, huset har nog ändrat sen dessa bilder tagits. :)
Här först ser ni garaget vi hållit på med i sommar. Fast det är byggt mera på i verkliga livet. Egentligen fattas bara hörnlisterna och taket inne under biltaket + brädor under utskiftet, insidan är panelad och idag slipade jag och Julia förrådet och spacklade. Ännu ska taket slipas en sista gång så får vi måla där inne.
Här under ser ni huset som det ser ut bakifrån. Inget nytt där inte.

Och såhär ser det ut framifrån. Huset är annars helt panelad nu, men annars ser det i stort sett ut som på bilden. Övrevåningens fönster är inte på plats ännu.
På insidan är mellanväggarna på nedrevåningen redan uppe. Just nu håller vi på och drar ventilationsrör, vi borde få det klart imorgon och tack och lov säger jag för det, för mina armar är fulla med kliande sår av ullen. Så när vi fått alla rör dragna borde det inte vara många veckor kvar tills vi börjar med själva insidan. Tänk så fort det går. Och våra nerver har klarat av det hittills :) Måste medge, att vi skulle nog inte ens kommit så här långt ännu utan min kära far och min systers man Dan, samt mina bröder..deras hjälp har varit mer än guld värt..Och visst har man saknat sitt normala liv ibland, där man kan komma och gå som man vill, och jag har haft abstinens efter mina dagliga träningspass som jag nu hunnit med bara 1-2 ggr / vecka. Men man biter ihop och tänker att det inte är förevigt, så går det. Och ibland avundas man dessa kvinnor, som får vara hemma och lacka naglarna medan gubben är och bygger, men i slutändan har vi så roligt där på bygget tillsammans och det är roligt att få göra och dona, för att sedan en vacker dag få sitta på verandan och minnas att "dethär har vi gjort".

Men jag borde bli mera aktiv med kameran där ute.

Nu ska jag njuta av äppelpaj & vaniljvisp. Mmm. Vissa bakar dagstid. Jag bakar halv 10 på kvällen.1 kommentar:

  1. He var såååå fint!! Jag å Charlie va körand te tomtn er i tisdags, men ni råka int va tä na :( Typiskt tå vi fö ein gans skull kom oss iväg :P Men vi tar nya tag, å nästa gang ringä ja å kollar fyri :D

    SvaraRadera