Followers

2010-11-23

Ännu en och en halv timme...

...så får jag ta skinkan ur ugnen och gå och lägga mig.
Vi ska ha lillajulfest imorgon kväll på jobbet åt klienterna, så jag har åtagit mig uppdraget att göra skinkan klart här hemma. Och eftersom vår bil inte startade när vi var och handlade brädor vid Rautia så fick jag in den för sent i ugnen. så går det med -13 grader ute.
Kunde ju förstås ställa klockan på 01.00 och ta ur den ur ugnen, men med risk för att jag inte ska vakna alls så vakar jag hellre.

Nåja, vad gör väl det. Fördriver tiden med att göra sånt man helst inte skulle göra. Har städat toaletten från golv till tak, putsat ur avloppet (urk!), städat ur spegelskåpet, slängt bort hälften av mitt sminkförråd osv. Har också bakat pepparkakor, men de är snart redan uppätna. Funderar ännu på att torka damm - måste göra ljudlös städning nu när klockan närmar sig 12 :)

Igår hade jag födelsedag. 27 år. Fast jag brukar säga jag fyller 25, och folk som inte känner mig tror jag är 13 :)
Fick en massa fina presenter, fast jag inte önskat något. Av L fick jag en OBH Nordicas plattång - vilken är behövlig nu när jag klippt mig. Av mamma fick jag Marthas kokbok. Och mina systrar hade gjort ett fint smycke åt mig på silversmidekursen, plus att jag fick en cool hattifnattlykta. Och så fick jag en massa grattisar, vilket var väldigt uppiggande nu när man är så upptagen och aldrig hinner träffa nån. Det blev jag glad av.

Okej, nu till dammvippan. Gonatt.

1 kommentar:

  1. nom nom julskinko!!! gaaaaaaaaah = tode homer drägel :)

    SvaraRadera