Followers

2011-01-21

Hmm...

...efter att ha snokat runt i en blogg som en av mina arbetskompisar pratade om idag, kan jag nog konstatera att min blogg är ganska tråkig. Inte för att jag vill skriva öppet om mitt sexliv och filma och fotografera samlag och min sambos penis :D, men hur många är egentligen intresserade av vad vi har byggt och vad jag har ätit :D Förutom Johanna då, men det är bara för att hon är min bästa vän och de gånger vi träffas pratar man ofta om vad man gjort och vad vi har ätit medan vi äter något.

Jag vill ha pengar. Det är bara 3 år tills jag är 30 och innan dess ska jag ha hunnit resa runt i Asien, springa Maraton och hoppa bungy-jump. Av dessa 3 är det bara alternativ 1 som kostar, men hur ska man hinna spara till en resa som bara görs once-in-a-lifetime, och säkert räcker minst 3 månader och kräver många flyg och buss och båt och tågbiljetter. Hmm.

Det blir ingen sol-resa för oss i vinter. Inte Thailand och inte Philippinerna. Damn it! Men vi får en vecka i ruka. Det blir vecka 9. Can't wait.

Nu till bygget. De ringde idag från kungskök och undrade när vi riktigt ska börja ta hem vår köksinredning. Snart snart :) Kanske man skulle ta lite bilder idag.

1 kommentar:

  1. Mat e livet bebe <3 Å jag läser myki heldä om tett ätas, shopas, tränas å byggas än sir på na ful penisar ;) hahaha, finns e faktiskt nan som har en sån blogg kan man ju undra :)
    Nåja, nu ska ja ga å sova, najti najt my loove!

    SvaraRadera