Followers

2011-01-25

lite uppdatering...

...om vad som hänt på bygget de senaste tiderna. Kan inte påstå att jag varit lat med att blogga, men jag har helt enkelt inte haft tid. Man kommer hem så sent om kvällarna att man inte riktigt orkar börja ladda upp bilder. T.ex idag kom jag hem först 22.30, så man är ganska trött- Men eftersom jag jobbar kväll imorgon och får sova längre på morgonen kan jag nu offra lite tid :)I oktober drog vi golvvärmen på övrevåningen. Oj, vad roligt att minnas tillbaka. Roliga tider :)<- Ni ser ju hur glad man blir av lite arbete :)


************************************************************************************

I november frös vi nästan arslet av oss när vi satte fast stuprännorna. Varför spara till imorgon det man kan göra idag? I november njöt vi också av snö och vackert vinterväder.
*************************************************************************************


I december väntade vi på spisen, och genast efter julaftonen fick vi vår Leila.
1,80 lång och 2500 kg. :)


*************************************************************************************


Nu i januari har vi slipat slipat och slipat. Vi har målat och tapetserat så det räcker till för många år framåt. Men nu är det över och vi har nu börjat sätta upp takpanel istället. På måndag nästa vecka tar vi in köksinredningen. Så utan att göra blir man aldrig :)

tapetmästaren själv uppe till vänster


Badrum till höger


Ovan till vänster vår svarta fondvägg i sovrummet. Uppe till höger L som vågar sig upp i höga höjder och rakt ovanför har vi nu påbörjat taket.<- <- Julias "graffitivägg" som jag gjorde i lördags. En sån ville hon ha, en sån ska hon få. Jag tycker barnen själva ska få bestämma hur deras rum ska se ut. Det fick jag också när jag bodde hemma och ni ser ju hur klok jag har blivit :D
Förstås har vi ju gjort även mycket annat, men jag kan ju inte börja sätta upp alla tusentalsbilder eller dra upp allt i detalj. Vill inte tråka ut någon.
Kanske återkommer jag med nya bilder igen om ett år :D
Kan ju också här påpeka att vi har skottat en hel *pip* massa snö.
Gonatt.

3 kommentarer:

  1. häääftigt! Va kul att ni snart få ta heim köki! Int e he na läng kvar nu fön du var kållbybo igen ;)

    SvaraRadera
  2. Fina bilder och ni är nog ihärdiga o duktiga i ert husbygge. Keep on going..vi vänter på fest ;)

    SvaraRadera
  3. Voi vitsi va snygg tapeter och grafittivägg! :)

    SvaraRadera