Followers

2011-02-15

Nöjd

...och glad var jag idag när jag vaknade eftersom 15:e alltid är LÖNEDAG! Glädjen varade i exakt 8 timmar. För när jag satte mig ner efter jobbet och började betala mina räkningar sjönk glädjen mer och mer. Vad är det för vits att få lön när det aldrig lämnar nåt kvar? BLÄ!! Det är ju omöjligt att få sparat av pengarna när de tar slut direkt. Och jag är verkligen i stort behov av en ny bil, för det kan jag lova att nästa vinter kommer jag inte att köra runt i dendär rosthögen längre var man måste hålla i dörren när man kör så att den inte flyger upp. Fast jag borde väl vara glad över att dörren inte går fast, för 80% av de gånger jag ska iväg får jag inte ens upp dörrarna när de frusit fast.

Usch, jag mår allt dåligt av dagens träningar. Jag är helt mörbultad och vinglig och mina fötter är fulla av skavsår och blåsor. Men kul hade vi, och ett gott skratt fick vi oss mellan varven.

Måste ju passa på och berätta att jag var ju på idol-konserten i Söndags. Den var jättebra, fast en tur blev jag lite uttråkad men det gick snabbt om när Jay äntligen kom på scen. Jay var absolut bäst, och han drog Metallicas "enter sandman" (en av mina absoluta favoritlåtar all time) helt perfect. Go Jay!!
Geir tog upp lite väl mycket av scenen, vilket jag och Johanna retade upp oss på, men alla gav järnet och det var skitbra!

Nu ska jag börja bre smörgåsar och packa skolväskan inför morgondagen. Klockan 05.45 drar jag och min arbetskompis iväg till Tammerfors och ska sitta på föreläsningar hela dan. Sällan orkar man sitta en hel dag och lyssna på svammel, men alla föreläsningar de hade att erbjuda verkade skitintressanta och förhoppningsvis kommer man hem med mera kunskap i kappsäcken. Sen blir det väl några timmar på bygget mot småtimmarna, och så hem.

Hoppas bara att tåget inte är försenat. Som om det inte är tillräckligt att gå den 10 minuter "långa" promenaden till jobbet om morgnarba i denhär kylan - jag har verkligen inte lust att stå och vänta på ett tåg i timtal.

Nåja. Godnatt.

4 kommentarer:

 1. Samma sak tänkte jag igår också då jag betalade bort en stor del av mina räkningar....varför i hela friden måste räkningarnas summa vara så stor del av lönen? Jag tycker jag lever sparsamt men ändå så finns inget att spara av.. int var man glad..o var man så int halls man!! Men om vi nu ska se nåt positivt i det hela så är det ju förstås det faktum att man har ett jobb och får betalt varje månad! :) Hoppas ni får en bra dag i Tammerfors. Kom ihåg...avd.timme sen! ;)

  SvaraRadera
 2. hoppas du får en givand dag i tammerfors! :)

  SvaraRadera
 3. Tack tack båda 2 :) Givande dag var det, och självklart ska vi ha avdelningstimme Monique ;) Du kommer att bli förvånad över hur bra vi sög in oss av föreläsningarna :) Hoppas du mår bättre nu!

  SvaraRadera
 4. akupunktur gäller ju nu :)

  SvaraRadera