Followers

2011-03-05

Hemma igen...

...what can I say. En rolig vecka har vi haft, fast det bara blev jag och gubben som åkte eftersom J låg hemma i spysjuka. Och fram kom vi fast vi inte hade fungerande vindrutstorkare. Och åka bräda fick vi fast det blåste som ******* så att lifterna var avstängda nästan varje dag. Och foton hann jag ta fast min kamera gick sönder efter andra dagen. Och hem kom vi fast vi blev stannade av polisen på väg till haparanda. Så för att göra en lång historia kort- en super vecka trots motgångar.
Som jag även nämnt tidigare här i min blogg är det något med norra Finland som får mitt hjärta att slå extra slag när jag kommer dit. Jag vet inte varför, men jag har antagligen i mitt tidigare liv bott nånstans som eremit i de lappländksa fjällen och suttit och mediterat på en stubbe. Det är så vackert att det tar andan ur en.

Nu ska jag beställa en ny kamera, fast kontot står på noll. Och ännu en vecka semester framför mig. Vad ska man hitta på ? :)

3 kommentarer:

 1. jeej, äntligen e ni heim, hoppas vi hendar råkas na nu nästa viko :) Om du tycker du var uta ti jära (vilket ju e högst troligt me ert husbyggas, men entååååå) så kan vi ju pyssla, fara me filme åt filmgubben...fara å grill na korvi eller vaaa som helst ;) Miss u!

  SvaraRadera
 2. Welcome home! Fa å kik i bloggen miin på tavlo diin :) He e så fiin, all som e ti vårt berömmer on!! :)

  SvaraRadera
 3. Va roligt om er resa var bra..trots era små motgångar. Njut nu av den sista veckan också :)
  Ha det gött!

  SvaraRadera