Followers

2011-04-05

Who I was born to be...


Okej. Dags för veckans Nina-filosofi. Idag är en dag då jag har absolut inget att göra. Skippar kickboxingen för att jag har nåt som rosslar i halsen och blir andfådd för minsta lilla steg jag tar, plus att jag egentligen inte skulle behöva utsätta min tatuering för sparkar ännu. Blev nästan i panik här ett tag, gubben och farsan drog iväg till gymet så jag är all alone. Försökte ringa runt åt alla jag känner men ingen hade tid med lilla mig. Och jag har väldigt svårt för att inte göra någonting alls. Jag har svårt för att varva ner och jag kan inte bara vara. Men nu är jag då här, strandsatt framför datorn och lyssnar på Susan Boyle och har tid att lyssna på mina egna tankar :)

Så, dagens fråga lyder. Varför finns det folk som låtsas vara någon de inte är? Blir det inte tungt att leva så? Att ständigt göra saker för att imponera på andra, att ständigt behöva bekräftelse av andra människor? Är det inte tungt att jämt måste synas?
Vissa lär sig den hårda vägen, vissa lär sig aldrig. Men är det nåt man lärt sig av livet så är det nog att alltid vara sig själv. Det är en av de viktigaste vägarna till lycka, om man tänker på vilken utseendefixerad värld vi egentligen lever i.

Jag anser mig vara lycklig. Jag tycker inte jag behöver bekräftelse i nåt jag gör. Allt jag gör nuförtiden gör jag för min skull. Jag valde att jobba med det jag jobbar med för att jag vill. Jag tränar det jag gör för att jag tycker det är roligt. Jag äter vad jag vill. Jag klär mig hur jag vill. Jag trivs med mig själv. Jag anser inte att jag är världens snyggaste person, jag går inte och marknadsför mig som jag vore det heller, och jag kräver inte att att jag måste vara världens snyggaste. Jag trivs med mig själv, och jag har märkt att när jag trivs med mig själv gör andra det också. Jag är i ett lyckligt förhållande och jag har goda vänner. Jag känner att just nu lever jag livet, och jag stortrivs med mitt liv.

Så dagens filosofi är att vara sig själv, ingen annan, så kommer man långt.

Det om det. Jag kanske låter smart i min blogg, men egentligen är jag inte det :) Jag menar, hur smart är det att gå och handla när man är hungrig? Hälften av det jag fick hem var nog onödigt och jag tryckte i mig ett halvt kexpaket på den 5 minuter långa vägen hem :D Men det gör inget.

Imorgon åker min boss iväg på resa till Turkiet. Vill passa på att offentligt tillönska min chef, goda vän och privatchaufför en riktigt trevlig resa. Njut av varje sekund!!! Här kommer även en bild på det omtalade brödet du ska ta hem ;p

2 kommentarer:

  1. Bra Nina! Väldigt bra och sanna filosofiska funderingar du har! Precis så här är det, man ska göra saker för sin egen skull..inte för andras skull eller bara för att impa på andra! :)
    TACK, för lyckönskningen inför resan som sker ikväll, dina ord värmer! :)
    Ha det så bra och så ses vi då jag kommer hem igen. (P.S Vi har ju ännu Bon Jovi att se fram emot!!) :) /Monica

    SvaraRadera
  2. mutta et soittanu mulle... :/ olisit voinu tulla meille viihdyttään mua ja tyttöjä :D lupaathan että soitat ens kerralla ku sulla ei oo mitään tekemistä ja haluaisit kuitenki tehdä jotain?!? olet aina tervetullut meille!! :))

    SvaraRadera