Followers

2011-06-16

aah.Har nu börjat inse att dethär med semester inte kanske är så dumt ändå. Tog bara en stund att vänja sig vid tanken. Och förvisso, så är det en liten annorlunda semester när man stressar på med slutspurten på bygget och får dåligt samvete genast man inte är där.

Men nu har jag lärt mig att sluta stressa. Idag t.ex. var jag på bygget, men jag låg och solade i släpvagnen hela dan och spelade Bounce tales på telefonen :) Och färden till H:fors har ordnat sig, så imorgon bitti åker vi. Dessvärre fick vi veta att vårt hotell är överbokat och många rum är dubbelbokade av nån anledning, så jag och Lari hamnar att spendera vår hotellnatt i nån liten garderob där. Men vad gör väl det, gratis övernattning :)

Idag fick jag även mina nya snygga benskydd. Nästan för varmt för att träna, och i mitt sinne såg jag bara framför mig nån kall dryck med flytande isbitar. Men kul var det, och jag fick flera blåmärken till min samling.

By the way, så drar jag iväg till Tyskland nästa vecka. Rättare sagt till München med Lari, syrran och hennes man. Får man uppdatera sin tyska då.
Schön, fur eine Weile loszuverden. Wir werden drei nächte in München bleiben. Kann't warten, um alle Sorgen zu entfliehen und einfach sein.

Auf Wiedersehen meinen Freunden!

1 kommentar:

  1. Ööööhm, ja fösto typ nada åv ede tysk, förutom sista meningen :) hahahha, såde ere tå man hadd vitlökshaggo te lärar ;) Sjölv ha ja ve ut å raitta ikväll, föst me arbeitskompisa å san allena på stass. Men roligt har ja had! :) Måst no snart ta vår pokernight, å fa ut å dans liti ;) Tur att ja får råk de på söndan! Miss U! Hoppas jovi va braaaaaaa ;) Ja e no liti avis! Puss

    // Johanna

    SvaraRadera