Followers

2011-07-06

??

Jag kan inte förstå varför jag inte kan kommentera min blogg längre?? Så tyvärr kan jag inte svara på era frågor. Men det betyder inte att ni inte får kommentera, tvärtom. :) Men vill ni fråga nåt får ni göra det live, via telefon eller via facebook.

Jag och Lari har varit sååå duktiga på bygget denna vecka. Allt har gått framåt med stormfart, och det måste det ju göra eftersom vi ska vara ute ur denna skit-lokal den sista denna månad.
Jag börjar bli sååå led på att bo här, allt bara rasar ihop i mina händer när jag rör nåt och man får aldrig sova om morgnarna pga. alla renoveringar som sker här. Tillika orkar jag inte bry mig fast eluttag lossnar när jag drar ur stöpseln eller att man inte får vatten ur duschen om man inte står och håller uppe den där knappen ni vet, för jag flyttar snart bort från detta hellhole. WOHOO!!

Vad annat har jag att berätta? Jo, min bil gick ju inte genom besiktningen ( vilken överraskning), så idag förde jag iväg den på reparation. Det blir ingen liten summa kan jag berätta för er med tanke på alla fel den hade, så när min lön kommer denna månad tar den slut på samma dag. :( I NEED MONEY!!!!! Hade först tänkt köra iväg bilen till närmaste skrothög, men jag har faktiskt inte tid eller pengar nu just att köpa en ny bil. Suck.

Imorgon sänder jag iväg mitt brev till Novia och tackar ja till studieplatsen, så får vi då se hur det blir med saken. Men åtminstone börjar jag 100% inställd på att jag ska gå den till slut. Enda som kan hindra mig är om det börjar komma många motgångar, ekonomiska och personliga, men som det ser ut nu så kommer det att gå finemang :)

Det om det, nu ska jag gå och lägga mig.

1 kommentar:

  1. mä en myöskään voi kommentoida toisten tai oman blogini juttuja JOS käytän kommentoimisessa Google-Konto:a! mutta pystyn kommentoimaan kun valitsen anonyymin :D kummallista! mulla on ollut jo kauan aikaa vaikeuksia kommentoimisen kanssa! /merja

    SvaraRadera