Followers

2012-02-26

Söndag...

...men innan jag påbörjar min historia smättar jag in en bild av min fjäder åt Johanna. Du får ursäkta kvaliteten på bilden, men jag kan inte fota med vänster hand och kameran upp och nervänd, så du får se den bättre sen när vi träffas.
Anyway, det är söndag idag men det känns inte som söndag. Idag har jag varit i jobb, och ingen kan förstå hur trött jag var när jag kom hem. Jag hade helst lagt mig och sova, men eftersom det var så vackert ute så tog jag med mig kameran och fotade lite. Man kunde riktigt se på himlen att våren är på väg.Här är min fina timmer-vägg, som jag ska ta itu med när vi fått fixat gräsmattan.


Och min älskade tunna som jag eldat i så många gånger är inringad av snö ( Snön gick mig upp till brösten när jag gick till tunnan)...Eftersom det inte fanns så mycket att fota på vår gård så bestämde jag mig för att ta en lååång promenad, dels för att piggna till lite, dels för att få bort lever-stanken ur håret.


The road home


Just vyer som dessa påminner mig om varför jag ursprungligen ville flytta tillbaka till min hemby. This IS my home.


När jag kom tillbaka lade jag mig genomsvettig i en snödriva...


...och bara njöt av solen som värmde i ansiktet.


Måste också visa denna übersnygga LUHTA bastulykta vi fick av Laris syster...


...och denna fina kappsäck. Har spanat in en sådan LÄNGE, men har inte haft hjärta att betala för en kappsäck som bara står som prydnad.


..Och så har vi tulpaner hos oss, förstås, för att påminna oss om att våren är på kommande trots allt elände och alla snöstormar. Förra veckan hade vi vita, nu har vi lila och gula.


Annars har det inte hänt något skilt i helgen. Vårt födelsedagsfirande blev som det blev, och redan halv 3 låg jag och sussade sött här hemma. I'm too old for this shit.

PS! Jag brukar aldrig lägga in bilder på mig själv sådär bara utan anledning, men Johanna ville faktiskt se mitt hår :)

2 kommentarer:

  1. Ihania kuvia, ihana sinä! :) Kauniit lyhty ja laukku, mäkin oon tollasesta matkalaukusta haaveillut.
    -Heini-

    SvaraRadera
  2. Gaaaah, va snygg du e!!! :) Me like me like! Snyggt me lang håri, å tatueringen e jättefin! Hoppas du ha börja tyck he sjölv oxå! Saknar de massor! Kraaaam

    SvaraRadera