Followers

2012-03-08

Kvinnornas dag.

Hurra för oss kvinnor, och grattis till alla kvinnor där ute på kvinnodagen. Jag hade inte alls väntat mig blommor på kvinnodagen, men när jag kom hem från gymet hade Lari lämnat detta romantiska brev åt mig på köksbänken...Brevet var lagt tillsammans med detta paket..En SINI mikrofibermopp. :D Åååh, så romantiskt tänker ni nu, men om ni visste historien om denna mopp och hur jag har trånat efter den så skulle ni tycka att "ååh, tänk om min man också köpte mig en SINI". Det är endast min mamma och mina systrar som vet hur jag nästan gråtit efter denna mopp vid prisma, och nu har jag den...tack vare min älskling <3 Antagligen hamnar jag att berätta mopp-historien imorgon på jobbet också, efter att de har läst detta :)I tisdags kom äntligen min Hurra-mugg på posten. Den är så fin, inspirerad från "Vem ska trösta knyttet" - min absoluta Tove Jansson favorit. Nu är den i tryggt förvar bland mina andra muggar.Idag hämtade jag också denna nya mugg, och personligen tycker jag att denna är bland de finaste mumin-muggar jag någonsin sett. Jag hämtade muggen åt mig själv på kvinnodagen för att jag inte trodde att jag skulle få blommor..eller en golvmopp....Idag blev Laris sockor också klara. Fina va?
Annat då som hänt denna vecka? Jag har lunchat med min goda vän och föredetta jobbarkompis Johanna. Johanna har nu gått sina egna vägar..It's an end of an era!! Men nu är vi igång på en ny era, och äkta vänskap består alltid fastän man är långt ifrån varandra. Dessutom är min nya arbetskompis Heini jättekul att arbeta med! (Näin on, Heini!:))

I tisdags skrev jag också en tent som jag började läsa på först i måndags. Fick ändå svamlat ihop 8 sidor, jag mådde allt illa när jag kom ut ur klassrummet:D

Så fick jag också idag veta att på tisdag klockan 14.30 har jag tid hos neurologen. Så håll tummarna och tårna för mig, för jag vill inte veta av några dåliga nyheter dagen innan jag åker på resa!
Ja, ni läste rätt - för på ONSDAG drar jag iväg till Thailand, och jag kommer inte hem förrän jag är minst 3 nyanser brunare.

Nu - the simpsons!!!

2 kommentarer:

 1. TYcker no att L va sjyni romantisk :) He e ju int ede vad man får utan ATT man får nating ;)

  SvaraRadera
 2. Ihanan lahjan sait, ajatus on se tärkein! Ja mä oon edelleen onnellinen, kun sain kauan sitten rikkaimurin yllärinä Jockilta! :)
  Tuo hurraa muki on kyllä kaunis, hluan sen nähdä joskus livenäkin! :) Ja mymmelin äiti myös, nyt se on mullakin! :)
  Ihana työkaveri oot sinäkin, ihan paras! <3 Nautihan lomastasi! Nähdään tavataan, äläkä mieti meitä!
  -Heini-
  Ps. apua, mä oon ihan kummitus, kun sä tuut takasin... Mutta ei sen väliä, muista laittaa nahkatakki päälle, kun palaat huhtikuussa työelämään! :D

  SvaraRadera