Followers

2012-05-24

Min stickhörna.

Idag orkade jag äntligen hämta de nya gardinerna från posten till min "stickhörna". Egentligen är det onödigt att jag kallar den stickhörnan, för just nu ligger jag bara och kollar sex and the city där, men anyway - nya gardiner fick jag. Randiga. Precis som jag vill ha det.
Måste också visa detta dina kuddöverdrag jag köpt. Hade kunnat göra ett helt själv, men vem har tid? Den ska egentligen vara på vår säng, men eftersom sängen oftast står obäddad får den pryda soffan i auluan här uppe. Söt va? :)
Har ju annars fått nippran nu på äldre dar. Min hud kliar HELT FRUKTANSVÄRT, och det är så irriterande. Eftersom jag vet att jag inte är pollenallergiker går en stor del av min tid åt att ta reda på vad som orsakar kliandet. Är det stress? Har vi löss här i huset? Är det de här förbannade skalbaggarna jag hittar överallt?? Nu har jag i alla fall fångat en eländig skalbaggsstackare. Om inte annat, så kan jag åtminstone kväva den till döds. Brutalt, jag vet. Men det finns faktiskt folk som äter skalbaggar. Nu ska jag ta en kvällspromenad. Kanske kliandet avtar.

1 kommentar:

  1. he hör no säkert te dä "Nina-sjuko" din :) Å man KAN ju no bli pollenallergiker på äldre dar oxå. Jag var int allergisk tå ja va lill men vart ju tå ja va typ 20 år. Pro äta na histamine å si om e hjälper :)

    SvaraRadera