2012-07-03

Bortrest.

Från och med imorgon är jag, gubben och hans dotter bortresta ända tills måndag. Vi drar iväg till Helsingfors några dagar för att koppla av från alla måsten som ligger på och för att inte behöva tänka och fundera på onödiga saker. :)

Först ska jag dock och ta ett blodprov, och så ska vi ta ett träningspass innan vi sticker iväg, men SEN ska vi inte göra något annat än shoppa, äta gott, sola, och bara vara.

Shoppa borde vi verkligen inte göra, kom idag hem med nya bildäck till Nissan och en fin svart gitarr åt mig. ÄNTLIGEN har jag en gitarr igen.

Kan väl lika bra säga här också, så behöver ingen fundera över varför jag inte orkar aktivt blogga eller facebooka just nu. Jag har tydligen borrelia, vilket förklarar en hel del över varför jag varit så sjuk hela tiden det senaste året.

Efter att under det senaste halvåret ha sprungit från läkare till läkare som rekommenderat burana, andas i papperspåse, smörja in huden, skölja med näskanna, äta allergimedicin, sluta inbilla mig osv osv, och efter att ha granskat typ varenda öppning på min kropp utan att hitta nåt fel, kan jag säga att jag bara blivit sjukare av att känna att jag inte mår bra, men ingen ändå tror på mig. Jag har till och med själv börjat fundera över, att håller jag faktiskt på att bli galen?!
Jag har lagt hutlösa summor på massörer och naprapater, som resulterat i att jag är lika styv och stel som jag varit dagen innan. Jag har provat akupunktur, avslappningsövningar, bettskena, värkemediciner i mängd och massor - allt utan resultat.

Men nu vet jag vad jag har, efter att ha betalat dyra summor på privat läkarmottagning, och imorgon ska ett sista blodprov tas innan jag antagligen påbörjar en tre veckors antibiotikakur intravenöst. Just nu mår jag relativt bra. Jag har mina krämpor, men jag vet vad de beror på och det gör det lättare att vara eftersom jag inte hela tiden behöver fundera.
Jag kan slappna av, och vara mig själv igen.
Jag tror och hoppas att jag ska bli helt frisk. Oftast brukar allt reda upp sig för mig i slutändan - man har ju hunnit vara med om en hel del under sitt 28 åriga liv. :)

Så känn ingen sorg för mig Göteborg. Allt blir bra.

Passa på att njuta av sommaren nu alla läsare - de har lovat en varm vecka!

"Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet"

3 kommentarer:

 1. Visst är det skönt när man vet vad som felas, även om det har tagit sin tid! Nu hoppas jag att allt reder upp sig så att du kan återvända till jobbet, du är nog saknad.
  Min semester börjar ju nästa vecka..hoppas på ett besök av dig då. Vi hörs. Ha det gott/Kram, M

  SvaraRadera
 2. Va sköönt att du får reda på vad som är feel. Det värsta som finns är att leva i ovisshet. Kraam Anna!

  SvaraRadera
 3. Njut av er semestertrip å koppla bort vardagen. Kram!

  SvaraRadera