2013-12-13

STRESS

Just nu känner jag en OTROLIG stress över allting, fast jag vet att det är onödigt. Men när man väl kommit in i den onda cirkeln är det svårt att bara slappna av. Det har varit stress i skolan, det är stress på jobbet, och jag stressar på i försöl om att få en någorlunda jul här hemma.

Det är helt dumt egentligen... Julen är den tiden när vi ska samlas med våra kära, njuta av samvaro och stillheten som julen för med sig. Men NÄ, vi stressar alla.
I alla fall har jag nästan alla julklappar färdigt inhandlade. Ännu en sak som känns så onödigt. Jag har inte ens egna barn, ändå har jag en hel hög med paket här hemma åt alla barn. Nästa år bojkottar jag julen. Punkt.

2 kommentarer:

  1. Heippa hei! En ollut aikohin käynyt sun blogissa... Paljon ihania kuvia, susta, sun kodista ja läheisistä. <3 Ja vau mitkä lenkkikengät, mageet! :)
    Nyt lopetetaan stressi töissä, niin helpompi sit rentoutua kotonakin! :) Otetaan joulu (joulujuhla myös, ja Luciajuhla) sellaisena kun se tulee, läheisistä ja tunnelmasta nauttien! <3 :)

    Nähdään! <3

    SvaraRadera
  2. Heippa Heini, pitkästä aikaa heh heh :) Kiva kun kävit kattomassa ;) Nyt loppuu stressi joo, tänään ostin VIIMEISEN lahjan...wohoo! Sunkin pitäisi löytää aikaa kirjoittaa sun ihanaa blogia, varsinkin sitten kun en ole enää töissä :/ Sähän voit kirjoittaa kaikesta mitä kudot :)

    SvaraRadera