2015-10-02

Ojdå

Om jag får till ett blogginlägg minst en gång/år får jag vara nöjd. :p

Tänkte stanna till och berätta lite om resan vi gjorde i juli, det börjar bli en stund sen men. Bilderna kommer lite huller om buller, min dator lever ett helt eget liv. Jag har även ganska omotiverade bilder, för av någon anledning vill alla bilder sätta sig på tvären - och jag har inte tillräcklig hjärnkapacitet att göra något åt saken.

13.7 startade vi. 2 flyg så var vi framme i München, och 4 tåg senare var vi i Österrike - Zell am SeeDenhär grinden tyckte jag var så cool och glad, därför är den här. :p

Vi vandrade en hel del. Här är vi nästan uppe på schmittenhöhe. Vad som förstörde en stor del av vår resa var den olidliga hetta som var just då.Även här på schmittenhöhe. Jag ser kanske lite rädd ut, och det är jag också. Visste inte förrän då att jag är rädd för kossor.

I slutet av resan hyrde vi cyklar och cyklade runt till olika små byar och städer. Först då upptäckte man det verkliga Österrike och det verkliga landskapet - när man anlände till små byar där inga andra turister fanns.
På väg till Krimml med cykel. + 40 grader och nästan medvetslös.
Jag älskar dörrarKaprun
på vandring
Lari gör sig en prilla i München.
Nåja. det var några få bilder av resan. Det blev 9 dagar aktiv semester.
 Vad tyckte vi då? Om man bortser från hetten, så var det otroligt vackert och underbart.Snö på alptopparna fast det var juli.
 Kommer vi att fara flera gånger? Ja, Absolut - men till helt andra ställen, och nästa gång sover vi endast i tält. Zell am See kan jag rekommendera om du åker på skidsemester, på skidsemester vet du att det alltid även är andra där - men åker du på sommaren kan du räkna med att du inte är den enda turisten någonstans. Folk cyklar, vandrar, och kör genom Österrike hela tiden. Vi spenderade största delen av resan utanför zell am see, därför cyklade vi också som galningar för att hålla oss borta ur ruschen.


Nu har jag börjat drömma om något helt annat. Ända sen min arbetskompis berättat om pilgrimsvandringen är den resan högst upp på min lista. Jag vill vandra 80 mil till Santiago de Compostela.
Jag vet att det inte finns någon möjlighet att göra det nu, jag kan inte ta ledigt från jobbet och jag vill inte lämna hunden i flera månader. Men jag har i smyg planerat att vi ska göra detta när Lari fyller 40. Således har vi några år på oss att planera :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar