Followers

2010-07-08

Födelsedagsbarn.


Först och främst vill jag passa på att offentligt gratulera min goda kära älskade vän Johanna på födelsedagen. Grattis grattis! Tiden går och sätter sina spår, vi håller på att bli gamla. Eftersom jag alltid är upptagen nu för tiden och inte har tid att shoppa efter presenter blir min present till dig en valfri måltid på McDonald's med mig på torsdag. Ha inga andra planer! :)

På tal om att tiden går, oj vad tiden går! Vart har den här veckan tagit vägen? Och på bygget framskrider allt som smort, imorgon kommer takstolarna att hissas upp och på lördag börjar vi bygga på garaget. Imorgon blir det pokerkväll hos syrran, ser fram emot det så man inte behöver sitta hemma och trycka hela tiden.

En härlig vecka vädervis har det också varit. I tisdags var vi hela dan på stranden från jobbet och jag fick lite färg på kinderna. Enda negativa med denna hetta är att man nästan får värmeslag när man tränar, men jag ska icke klaga. Mera såna här dagar, så länge vi har sommar.

Nu ska jag korka upp en Sandels.

4 kommentarer:

 1. ojoj gullavännen!! tack tack! looooove you! ja har aldä na planer så he sku no va rama att ses! puss!!

  SvaraRadera
 2. okej, ja komber ett de på torsdan tå :)

  SvaraRadera
 3. he var no rama :) Va tid ungifär? Gare baket 18? Skönast om vi kan lämn heim liten, å T bruk int va heim na fön en 6 tin på kvälda..

  SvaraRadera
 4. joo he gar bra, ja hindar ju o träna tå före.. Ju sejnari desto bäter :)

  SvaraRadera