Followers

2010-07-14

Halojsan

Länge sen sist..Tycker jag är så upptagen med allt möjligt nuförtiden så jag har inte ens tid att uppdatera mig heller. Men idag har jag en ledig dag från allt. Tog mig en tur till gymet där jag menade dö av värmeslag. Att man aldrig lär sig - bodycombat är för varmt i denna hetta. Men jag lever än och är glad att jag for, för nu är min magsmärta som plågat mig hela dan borta. Motion är den bästa medicinen. Kom en ordentlig regnskur tidigare idag, men nu är dt igen värmebölja där ute.
Annars då? Tog mig en kaffe med min kära vän Malin i Fredags efter jobbet. Vi har inte träffats på evigheter, så det var jättekul att se henne. Hoppas jag hinner klämma in några dater till innan hon pyser iväg tillbaka till Göteborg.
I helgen har vi spirat upp garaget och satt upp takstolar. Vi och vi, jag satt mest med syrran och hade kaffepaus efter kaffepaus, och tittade på när duktiga grabbar svettades :) Jag lovar bli mer aktiv sen när det är fråga om lägre höjder. Nästa vecka fortsätter vi på garaget. Huset däremot står redan i all sin prakt, de är snabba byggkarlarna.

Just nu känns det som om jag är i stort behov av S-E-M-E-S-T-E-R! En vecka till efter denna så blir det 3 veckor ledigt för min del. Skönt. Vi har inte planerat något skillt, ska bara vila och göra impulsresor och sånt. Nu i helgen ska jag och gubben köra iväg till Jyväskylä. Vi fick en gratis hotellnatt i förlovningspresent så man måste ju passa på att utnyttja den.

Nu då? Nu ska jag bara ta det lugnt en stund, titta lite på TV ( fast de bara visar gamla top model avsnitt hela tiden. What's up with that?) Men om jag minns rätt har jag några beverly hills avsnitt inbandade på digiboxen. Det är det smartaste TV4 har kommit på - att börja sända Bevvan igen. Wohoo. Over and out.

1 kommentar: