Followers

2011-05-01

Glada vappen..

..Javisst. Vår vappen resulterade i att vi inte gjorde någonting alls för att det var skitkallt ute. Senare på kvällen åkte jag, L och J på bio för att se scream 4..och vi var de enda i hela biosalongen. Ganska läskigt :/ Creeepyyy.
Och så satte jag in en julskinka i ugnen igår natt, som jag i panik fick L att köpa åt mig efter julen eftersom jag trodde att jag inte hunnit få nog med skinka. Det visada sig imorse att jag har fått nog skinka för i år..kan ju gissa vad jag äter till lunch imorgon..Urk :(

Vad annars då..Hmm..Slängde ihop en tavla i fredags till lotteriet vi ska ha på jobbet. Inte en av de finaste, men vad kan man vänta sig att man ska få ihop på några timmar :) Får bara hoppas att jag själv vinner den så att ingen annan behöver ha den på väggen.

Och nu sitter jag och kollar igenom olika flyg till Irland. Skulle ÄNTLIGEN kunna boka, men då börjar gubben säga att vad ska man göra en hel vecka i Irland. Vore det inte bättre att fara till Turkiet eller nåt där det är sol. Orkar man verkligen se på allt i en veckas tid. Hallå!!! VAd skulle man INTE göra under en hel vecka på Irland. Och är det ett lämpligt ställe att åka till med en 13-åring. Jag har tydligen skaffat med mig fel resesällskap, skulle vara kul att ens en gång få åka nånstans dit JAG verkligen vill, och inte till tråkiga badorter med tjäreborg. Och dessutom, om jag sluppit till Irland när jag varit 13 skulle jag ha varit överlycklig. Det enda stället jag nånsin slapp till var juku-juku maa i Kalajoki. Blir väl att åka ensam, så är alla nöjda :p

Idag trotsade vi det kalla vädret och var på bygget till sena kvällen. Eftersom vi sågar allt utomhus just nu får vi lida av kölden, och det märktes verkligen på vårt humör att det var kallt. Men vi fick mycket gjort, och jag ber om ursäkt att jag aldrig orkar fota och lägga upp bilder, men när man är där nästan varje dag känns det som om inget ändrar fast det säkert har ändrat skitmycket enligt utomstående. Nåja, kanske jag imorgon slarvar med mig kameran.

1 kommentar:

  1. joulukinkkua..vappuna! sä oot ihana :)) joo ja muistappas ottaa kamera mukaan huomenna byggille! ;)

    SvaraRadera