Followers

2012-02-10

Oh man!Jag e förkyld...IGEN!
Jag har hållit mig så frisk de här senaste åren, men nu tycks någon otrevlig bacellusk ha drabbat mig flera gånger på några veckor. Jag vaknade imorse med sjuk hals och kliande öron, och det förvånade mig för ännu igår var jag frisk som en fisk. ( kan man säga så? )

Gick helt bra på jobbet, men när jag kom hem frös jag som en gris och sov i tre timmar! (Jag har inte tagit en tupplur sen jag jobbade på köttfabriken, så det förvånade mig också) och nu sitter jag här och snorar och är helt täppt och febrig. Damn you förkylning, jag orkar inte med sånt piss!!!!! Nåja, kanske det går om efter denhär gången. Men några fler antibiotikakurer tar jag inte - nu är det bevisat: INGET GOTT KOMMER AV ANTIBIOTIKA!

3 kommentarer:

  1. Frös gjorde jag också hela dagen, efter akupunktursnålarna.. Men du kan säkert skylla på förkylningen! Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Jag har mått lite si och så i helgen, men eftersom vi har firat Mathias´13årsdag lite i förskott så har det bara varit att bita ihop. Idag for jag till jobbet som vanligt men fick nog svänga om och åka hem efter ca. en timme. Nu känns det bara eländigt, snorigt, febrigt osv..do i need to say any more?! :P /M

    SvaraRadera