Followers

2012-02-02

Paradiset.

Varje gång jag kör hem från jobbet nuföritiden och svänger in mot vårt hem tänker jag att så här måste det se ut i paradiset. Solen har skinit nu de senaste dagarna, och jag önskar att jag alltid hade kameran med mig i min bil för allt runtomkring mig ser guldfärgat ut där jag kör i min lilla bil och beundrar omvärlden. Hela åkern är som ett enda guldfält. När solen blänker mot snön, och trädkronorna gnistrar till av strålarna märker jag att jag sitter och ler för mig själv över hur vackert allt är och fast det var -32 grader här hos oss i morse märker man att våren är på väg. Jag tänkte att nu tar jag kameran och springer ut och tar bild på härligheten, men när jag väl kom in orkade jag inte så jag steg ut på balkongen istället och tog en bild av vårt halvfärdiga vedlider i solskenet. Lika bra så :)Idag hade jag också väntat mig Merja på besök, men jag ser henne imorgon istället. Johanna kom hit senare och vi käkade min egengjorda mud-cake, (som utan att skryta var en av de godaste mud-kakorna jag nånsin ätit) och spelade lite Yatzy och pratade strunt. Det är SÅÅÅÅÅÅ längesen jag träffat Johanna, så det var kul att se henne. Vi får ta och skärpa oss med våra dates från och med nu.


Nu ska jag göra klart utvecklingspsykologin, sen får jag sova.

4 kommentarer:

 1. Tack för ikväll bebe! He va terapi för kropp och själ! Du e bäst! <3

  SvaraRadera
 2. Ihana aurinko kuva<3 Mulla on aina sama juttu, kun ajan autoa tai olen ulkona, että pitäis ottaa kuva hienosta auringosta tai kuu&tähti taivaasta..kaikki näkyy niin selvästi taivaalla, kun taivas on pilvetön, mutta en koskaan jaksa hakea kunnon kameraa pakkaseen :/ JESSS HUOMENNA SAAN SINUT TÄNNE! ja anteeksi vielä tämän päiväinen unohdukseni! :/

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder, det må jag säga! :) /M

  SvaraRadera
 4. Heips! Ja kiitos blogivierilusta! ;)
  Kauniita kuvia oot napannut. Itse ajattelin eilen samaa, kun kävin koiran kanssa iltalenkillä ja taivas oli musta ja täynnä tähtiä, lumi kimmelsi kun tuhannet timantit... Suomen talvi on vaan NIIN kaunis! Mä en sitä vaihtais pois, vaikka välillä tulee valiteltua, kun on niin kylmää. :)

  Hyvän näköstä mutakakkua! Sitä voidaan tehdä joskus töissäkin! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  SvaraRadera