Followers

2014-01-22

Roligt

Det är så roligt ibland när det droppar in en kommentar på min blogg. Även om jag ibland inte vet vem DU är som har kommenterat, så är det roligt. Tack!

Jag har varit lite trög med att blogga på sistone, och jag skyller allt på skolan. Skolan suger just nu musten ur mig. Det känns som om jag inte hinner med något annat alls. Arbete på arbete hopar sig på mitt skrivbord, och ibland märker jag mig själv bannas över att VARFÖR kom jag på idén om att börja studera igen?!!! Så har vi examensarbetet också som man borde hinna med.
Jag hinner sällan träffa familj och vänner. Jag får på något vis inklämt mina 4 träningspass/vecka, annars skulle jag nog inte vara här än idag. Dessa pass är också allt jag hinner med, det blir mycket litet aerobisk träning just nu. Mitt maraton får jag väl glömma, knappast skulle knäna klara av det heller. Jag är jämt och ständigt sur och tvär här hemma. Men då får jag bara sätta mig ner och minnas...att 13 juni har jag betyg i hand! Och i slutändan är det nog värt det.

Så ni förstår, jag har inte så mycket roligt att blogga om. Därför har jag inte heller bloggat.

Men idag är det andra bullar. För idag har jag ätit en sånhär god bulle med en av mina bästaste bästa vänner Johanna.Började dagen med ett träningspass, ensam. (Kan inte slarva med stackars gravida Johanna på allt :) ) Sen hade vi inbokat fotvård, så nu sitter jag här med fina rosa tånaglar som ingen kommer att få se eftersom det är -20 grader ute. Efteråt lunchade vi, och strosade på i olika affärer på olika uppdrag. En hel förmiddag utan måsten. Med min bästaste Johanna.

Förstås väntade alla skoluppgifter på mig när jag kom hem, och jag har suttit vid datorn, redo att ta itu med dem, nu i 4 timmar....utan att ha fått gjort ett skvatt!
Och vintern ja. Den kom, äntligen. Och den är kall. Men ibland smyger solen sig fram och gör sig påmind om att våren är på kommande än en gång.

Ha en bra vecka alla.

/ Nina

2 kommentarer: