Followers

2012-01-19

Du och jag döden.

Idag fick jag se döden i vitögat - på riktigt. Och det var inte roligt, jag är allt skakis ännu fast detta hände 08.30 på morgonen. Jag körde in mot stan som vanligt, var i god tid och hade inte alls bråttom till skolan. Plötsligt i edsevö svänger in bil som kom från stan rakt över vägen framför mig och in mot besiktningen (J**la idiot!!!!).
Bilen borde enligt alla världens trafikregler stått och blinkat och väntat tills jag kört förbi. Inte nog med det,så hade han även en lång släpvagn efter bilen, och hade jag inte nitbromsat hade det varit farväl med Nina och Yaris.
Eftersom jag hamnade att nita fick jag sladd på bilen som började snurra runt över till andra filen, och på något mirakulöst sätt fick jag svängd över min bil tillbaka till min fil innan bilen från motkommande håll tog i mig. Tur i oturen hann också bilen bakom mig bromsa in, annars skulle jag varit inklämd mellan två bilar. Bilen som svängt in rakt framför mig märkte knappast vad han hade ställt till med eftersom han hade så fu*king bråttom iväg, jag hade god lust att svänga om och köra efter idioten.
Men jag fortsatte coolt min färd till skolan, var väl i någon form av chock för när jag kom fram till stan märkte jag att jag var allt sjuk i musklerna för att jag spänt mig och suttit och skakat i bilen resten av vägen.

Så trots alla motgångar jag nu haft på senare tid, så vill ändå någon där högre upp ha mig kvar på jorden.
För att undvika trauman, tvingade jag mig själv att köra hem fast jag svor på att inte köra en meter till, och jag lever ännu. Jippiii!

Och du, din idiot med Chevrolet och släpvagn. Om jag möter dig i en mörk gränd ska du få det du förtjänar!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

  1. OMG!!! Thank God att du e okej! usch va hemskt! Hatar all idiote i trafiken som fullständigt saknar vett!

    SvaraRadera
  2. Voi ei!! :´( kamalaa!!! Sä olet kyllä urhea, kun pystyit jatkamaan aamulla kaiken sen jälkeen matkaa ja menit vielä kouluunkin!! Olet super nainen! Sulla oli iiiiiso kasa suojelusenkeleitä mukana autossa!<3<3

    SvaraRadera
  3. ensi viikolla menemme ylitorniolle ja tulemme sieltä takaisin 29.1 (sunnuntai)..oletko jo nyt ihan ilman nuuskaa?? :)

    SvaraRadera